Katter

IMG_8024_edited.jpg

Selma

Huskatt

Född: 25/5-08

Selma var mitt första "egna" husdjur efter att jag flyttade hemifrån och vi känner varandra utan och innan. Hon är oerhört empatisk gentemot människor men är inte särskilt förtjust i andra djur. Hon är väldigt busig och aktiv och uppskattar trickträning mer än någon annan katt jag mött. Hon är extremt klängig och vill gärna vara med precis överallt. Selma har artros men tack vare fodertillskott kan hon leva ett normalt kattliv utan smärta, förhoppningsvis i många år till!

IMG_8002.jpg

Nässla

Huskatt

Född: 28/5-11

Nässla är en försiktig tjej som tar tid på sig att lita på nya människor. Hon är något av en "enkvinnaskatt" och vi har ett väldigt speciellt band. Hon svarar alltid när jag pratar med henne och älskar att vila på mina axlar. Hon är ganska så lat om jag inte "sätter igång henne" men väl igång kan hon busa hur länge som helst och är en fena på att apportera. 

Kaniner

IMG_7751_edited.jpg

Kapten Krok

Holländare/korsning

Född: 2019

Kroken är en riktig liten gosegris, jag har nog aldrig mött en så gosig kanin förut! Ibland kan jag vakna på morgonen av att han lägger sig bredvid mitt ansikte och vill bli kliad i pannan. Han har ett hjärta av guld och skulle inte göra en fluga förnär. Kroken kan vara rätt feg emellanåt och håller sig oftast vid Bims trygga sida.