Katter

Selma

Huskatt

Född: 25/5-08

Selma var mitt första "egna" husdjur efter att jag flyttade hemifrån och vi känner varandra utan och innan. Hon är oerhört empatisk gentemot människor men är inte särskilt förtjust i andra djur. Hon är väldigt busig och aktiv och uppskattar trickträning mer än någon annan katt jag mött. Hon är extremt klängig och vill gärna vara med precis överallt. Selma har artros men tack vare fodertillskott kan hon leva ett normalt kattliv utan smärta, förhoppningsvis i många år till!

Nässla

Huskatt

Född: 28/5-11

Nässla är en försiktig tjej som tar tid på sig att lita på nya människor. Hon är något av en "enkvinnaskatt" och vi har ett väldigt speciellt band. Hon svarar alltid när jag pratar med henne och älskar att vila på mina axlar. Hon är ganska så lat om jag inte "sätter igång henne" men väl igång kan hon busa hur länge som helst och är en fena på att apportera. 

Kaniner

Bim

Dvärgvädur

Född: 2017

Bim skulle egentligen bara bo hos mig ett par veckor men vi föll pladask för varandra och det slutade med att hon fick bo kvar här för alltid! Hon har en vilja av stål och bestämmer över både Kapten Krok och katterna. Hon har en stor fascination för höga ljud som tex dammsugaren och vill alltid vara i händelsernas centrum. Bim älskar även att gosa och gillar att få hela pälsen omrufsad! 

Kapten Krok

Holländare/korsning

Född: 2019

Kroken är en riktig liten gosegris, jag har nog aldrig mött en så gosig kanin förut! Ibland kan jag vakna på morgonen av att han lägger sig bredvid mitt ansikte och vill bli kliad i pannan. Han har ett hjärta av guld och skulle inte göra en fluga förnär. Kroken kan vara rätt feg emellanåt och håller sig oftast vid Bims trygga sida. 

Gilla oss på Facebook för att ta del av våra dagliga äventyr!

  • Ikaros degus

Kontakt: 

emelie.engwall@hotmail.com

076-222 58 23

Örebro 

  • Twitter Clean
  • w-youtube
  • w-facebook