Omplaceringar

Då jag för närvarande inte har möjlighet att ta emot omplaceringar på plats hos mig erbjuder jag istället gratis annonsering här. Skicka ett mail till emelie.engwall@hotmail.com ifall du behöver placera om dina degus och vill synas här!

Degufamilj i Åkersberga.

2 unga degus som såldes som hanar från en zoobutik, vilket visade sig inte stämma när Kirby fick ungar. Samtliga degus är nu tillgängliga för omplacering. Läs nedan för information om respektive individer samt kontaktuppgifter till säljaren.

Quasimodo, hane

Ålder: 5-6 månader gammal.

Färg: Agouti

Beskrivning: Quasi är en pigg degu som tycker om att springa på sitt hjul och gosa med Kirby. Han tycker inte om att man rör honom spontant utan att man först visar handen och låter honom lukta. Men det betyder inte att han inte bits, han gör det då han endast har känt oss i cirka 2 månader.

Kirby, hona

Ålder: 5-6 månader gammal.

Färg: Agouti

Beskrivning: Kirby är en väldigt pigg hona som tycker om att springa på sitt hjul och leker gärna. Hon tycker om att gosa med Quasi och sina ungar. Hon tycker om att få uppmärksamhet och springa runt mycket. Hon bits inte och hon är foglig.

Quasimodo & Kirbys ungar 2.3

Ålder: De är födda 20/09/2020

Kön: 3 honor och 2 hanar.

Färg: 4 agoutis och 1 viltblå.

Beskrivning: Alla de fem ungarna är väldigt aktiva och tycker om att man då och då klappar de. De gillar även att gosa med varandra och föräldrarna. De ser inte ut att ha några problem.

Pris och kontaktuppgifter:

Ort: Åkersberga, Stockholm

Mail: Dulce-palacios@hotmail.com

Mobil: 073 571 18 78

Pris: Vi har inget bestämt pris, då vi prioriterar att de ska hitta ett nytt hem där de trivs och får mer uppmärksamhet.

Gilla oss på Facebook för att ta del av våra dagliga äventyr!

  • Ikaros degus

Kontakt: 

emelie.engwall@hotmail.com

076-222 58 23

Örebro 

  • Twitter Clean
  • w-youtube
  • w-facebook